10 mars 2009

Rara ting...


Har letat ett tag efter sånna här fina underlägg och nu äntligen på Julias Vita drömmar. Som på bilden kan man servera bakverk eller att ställa grytor på och så klart som en vacker detalj i köket.
Men oj va man längtar efter våren nu, vill kunna gå ut i trädgården och njuta av vårsolen men min lilla kille. Men snart är de Påsk, måste nog inhandla lite nytt till riset och små detaljer som gör hemmet mer Påsk än va jag annars brukar ha de.
Vi fick åka in med vilmer igår, och som jag misstänkte hade lilla kotten Öroninflamation. Så nu äter han pencilin och idag är han redan lite bättre. De har inte blivit så mycket sömn här hemma på nästan en vecka, men inatt sov han bra. Jobbigt när man inte är van vid att gå upp på nätterna. Vilmer har ju sovit hela nätter sen han va bara 1 månad. Hoppas att rutinerna kommer tillbaka efter allt sjuka som vi haft nu i några veckor.
Så har jag fått idetorka på matlagning igen, blir ju bara samma vanliga mat, vill ha nått nytt gott recept, gärna soppa....?
kram/Em



4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Usch för lille killen. Skönt att det finns penicillin =)

Kram

Emmie sa...

Ja de e bunderbra, men bara han inte får de så ofta, vill inte ha öronbarn! John va de när han va liten....inge vidare! Kram

Emmie sa...

hahaha....dunder bra ska de stå

Anonym sa...

Tur att han fått medecin. Vilken fin liten detalj.

kram på er