18 juni 2008

Snickrat o målat

Nu har john börjat sin semester och vi har varit uppe tidigt varje dag o snickrat o målat på garaget....=) de kommer bli så fint! Vädret har väll inte varit kanon men skönt att han e hemma, och att vi får lite gjort! Och på fredag är de midsommar, och hoppas hoppas hoppas att de inte kommer regna, de gör de ju varje midsommar, men kan de inte låta bli i år. Jag o john ska till Gällersta o fira med några vänner.
Kattungarna dom bara växer o växer, och är såå söta, på lördag blir de 4 veckor, har inte vågat tagit steget ur korgen på golvet än, lite fega för de.
Och min mage den bara växer o växer.....kan den verkligen bli större än så här, mår fortfarande toppen bra, men börjar bli lite trött på att vara gravid, skulle vilja att tiden skulle gå lite fortare! Längtar såå efter lill killen nu, har lite små pyssel kvar i hans rum, så är de en bra början, brukar ha den dörren stängd för katterna, men så kikar man in lite då och då, så gulligt med hans lilla säng o skrivbordet m.m, och längtar änu mer att han vore hos oss nu...
Jahopp nä nu ska jag kolla hur de går på fotbollen
heja sverige

Inga kommentarer: